Târgul de Sănătate și Educație, 23 Martie – 25 Martie 2012, Galeria Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Târgul de Sănătate și Educație, 23 Martie – 25 Martie 2012, Galeria Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Targul de Sanatate si Educatie, 23-25 Martie 2012 Galeria Real 1, Oradea 

Professional Advertising & Events  și Galeria Comercială Real 1, în colaborare cu Asociația Educație Sanatate și Familie organizează în perioada  23 – 25 Martie 2012,  în cadrul Galeriei Comerciale Real 1 din Oradea (Str. Ogorului Nr.171 )- editia a II - a a “Târgului  de Sanatate și Educație”. Evenimentul  va transforma timp de trei zile Galeria Comercială Real 1 în “cea mai sănătoasa galerie comercială”.

Vizitatorii vor avea parte de consultații și testări gratuite din diverse domenii medicale, produse și consultații gratuite oferite de specialiști  in oftalmologice, pedagogi  de sănătate si nutritie și specialiști în pedichiură.

Bihorenii  care vor vizita weekendul acesta Galeria Comercială Real 1 , vor avea parte de tombole cu premii oferite de firme de cosmetice și suplimente nutritive; băuturi și produse de înfrumusețare pe bază de aloe vera, dar și consultață gratuită; consultații și testări gratuite : consultații oftalmologice, testarea indicelui glicemic, masurarea greutății, măsurarea tensiunii;consiliere din partea unor educatori de sănătate;consiliere alimentară în terapia medicamentoasă; cărți, reviste medicale și de sănătate; cursuri de limbi străine; produse dietetice; suplimente nutritive, produse cosmetice si de înfrumusețare; pedichiură medicală cu produse naturale și metoda din Israel, indicat special în cazul unghiilor micotice, încarnate, piele aspră, uscată, keratinizata pe talpă.

În 23 Martie la ora 18.00  va avea loc o prezentare de ochelari  pentru adulti și copii, tomoble cu premii și surprize.

Vor participa fime  si persoane fizice autorizate din Bihor, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, disconturi și  reduceri de prețuri la produsele și serviciile oferite, dar și testări, consultanță și consultații medicale.

Anotimpurile au o influență de netăgăduit asupra sănatații și confortului nostru. Un moment de cumpană îl constituie trecerea de la iarna la primavară, de aceea acest târg de sănătate și educație merită interesul dvs.

Program de vizitare:

23- 25 Martie 2012 orele 10.00-21.00
25 Martie orele 10.00-20.00

Intrarea este gratuita!

No Comments Yet.

Leave a comment