Târgul de Mărțișor , 23 Februarie – 8 Martie 2015, la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), Oradea

Târgul de Mărțișor , 23 Februarie – 8 Martie 2015, la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), Oradea

   Targ de Martisor 2015 Oradea Plaza - Afis
    De 1 Martie, Professional Advertising & Events și  Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1 (stația de tramvai de la Billa)  le aduce orădenilor un târg de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase mărțișoare și cele mai surprinzătoare cadouri.
 
     Professional Advertising & Events te așteaptă începând cu 23 Februarie  și până  în 8 Martie la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), atât în interior cât și în exterior, pentru a te bucura de primele semne ale renașterii naturii – Târgul de Mărtișor.
 
     Pe lângă mărtișoarele clasice, la  Târgul  de  Mărțișor de la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) ,  mai puteți găsi mărtișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărtișoare gastronomice.
 
     Nelipsite vor fi cadourile  personalizate, ofertele  turistice, petrecerile pentru doamne și domnișoare ( cu ocazia zilei de 8 martie – oferite de restaurante,cluburi, hoteluri), aranjamentele florale și lumânările, bijuteriile și accesoriile, produsele handmade, decorațiunile cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, servicii de înfrumusețare, jucării, cărți, până la produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanelor dragi.
   
     Program de vizitare:
23 Februarie –  8 Martie   2015, L. – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00
     Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, oradea-online.ro, funmaps.ro, MyCityMall, regielive.ro, evenimenteinoradea, oradeahub, comunicatedepresa.ro, etc.

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

     Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadru propice pentru a interacționa, o conversație la un stand de expoziție poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcție pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.