Târgul Reducerilor Aniversare , la Galeria Arcade Oradea Sud (Parcarea Hypermarketului Auchan), Oradea

Târgul Reducerilor Aniversare , la Galeria Arcade Oradea Sud (Parcarea Hypermarketului Auchan), Oradea


Targul Reducerilor Aniversare Octombrie 2014 - Arcade Oradea Sud

      Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud vă invită să participați la Târgul Reducerilor Aniversare, eveniment ce se va desfășura pe perioada a trei săptămâni, și anume : 16 – 19 Octombrie, 23 - 26 Octombrie și 30 Octombrie - 02 Noiembrie, la căsuțe în parcarea Galeriei Arcade Oradea Sud (Hypermarket Auchan), Oradea, Calea Aradului.

       Târgul Reducerilor Aniversare  – un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încălțăminte și îmbrăcăminte, handmadeuri, etc.).

       Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

        Pentru amatorii de delicatese și bunătăți, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole, dar și kurtos kalacs, langoși, plăcinte, gogoși, etc. 

         Pentru că iarna nu-i ca vara, trebuie să incepem să ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

         Deoarece în ultimul weekend din octombrie sărbătorim Halloweenul, la eveniment se pot expune și: accesorii și costume de Halloween, deocorațiuni și aranjamente florale, lumânări candele și lampinioane, handmadeuri specifice sărbătorii, jocuri și jucării specifice, dovleci sculptați, etc., pentru a ne bucura împreună și a alunga spiritele rele.

Promovare și beneficii:

- logistică : căsuțe din lemn + electricitate oferite de organizator;

- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;

- traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;

- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;

- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;

- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;

- promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;

- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, oradeaonline.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, funmaps.ro, etc;

- promovare prin aplicația pe smartphone : MyCityMall;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada evenimentului.

Program de vizitare:

16 - 19 Octombrie 2014,  J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

23 - 26 Octombrie 2014,  J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

30 Octombrie - 2 Noiembrie, J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

  Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.