Expozitii si Targuri

Despre

img1

     Professional Advertising & Events este firma organizatoare de targuri, expozitii, evenimente speciale, petreceri private, inaugurari, lansari de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune in relatie – de a identifica si directiona, atrage si potrivi nevoile cumparatorilor si furnizorilor.

     Scopul nostru este de a maximiza oportunitatile de afaceri, de a crea relatii prin intermediul targurilor, evenimentelor si oportunitatilor de sponsorizare.

     Targurile si evenimentele organizate de Professional Advertising & Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interactiona, o conversatie la un stand de expozitie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnaleaza o noua directie pentru o intreaga industrie. Relatiile personale contribuie la construirea increderii si acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri in viitor. Ca un partener de baza care poseda competente in tot ceea reprezinta expozitii si evenimente va oferim solutii si servicii indispensabile participarii la targuri si expozitii: tipografice, grafice, consultanta amenajare stand, consultanțăta promovare, etc.

Istoric

 

2011

 • Primul eveniment: ERA Shopping Park - Targul Regional de Frumusete, sanatate, wellnes & spa, concert Paula Seling.
 • Incepem colaborarea cu Galeria Real 1 si 2 din Oradea, realizand targuri tematice, primul fiind Targul de Paste.

 

 

2012

 • Eveniment business dedicat mediului de afaceri: Gala Femeilor de Succes din Bihor, editia I, locatie Oradea Plaza.
 • Incepem colaborarea cu Oradea Plaza, primul eveniment fiind Targul Regional de Frumusete si Sanatate, editia a II-a.
 • Continuam colaborarea cu Galeria Real 1 si  2 din Oradea, prin targurile de reduceri lunare, pe diverse tematici.

 

 

 2013

 • Realizam editia a II-a a evenimentului Gala Femeilor de Succes din Bihor, la Sala de Evenimente a Muzeului Militar din Oradea.
 • Anul 2013 aduce ca premiera singurele targuri de profil din Oradea (targurile de Craciun) in doua locatii: Targul de Craciun din Oradea (la casute), parcarea OBI-Auchan, si Targul de Craciun din Oradea (la casute), platoul exterior la Oradea Plaza.

 

 

2014

 • O noua editie a Galei Femeilor de Succes din Bihor (editia a III-a) realizata la Oradea Plaza.
 • Incepem colaborarea cu Fortuna Arad, unde realizam primul targ de paste din locatie.
 • De Paste organizam targuri atat la galeria Arcade Oradea (Auchan Oradea), cat si la Oradea Plaza.
 • Realizam targuri tematice lunare atat la Oradea Plaza cat si la Galeria Arcade Oradea (Auchan Oradea).
 • Continuam traditia de organizare a targurilor de Craciun (la casute), dar si ininterior, atat la Auchan Oradea cat si la Oradea Plaza.

 

 

2015

 • Galei Femeilor de Succes din Bihor (editia a IV-a) are loc la Sala de Evenimente ”Florica Ungur” din Oradea.
 • Continuam targurile tematice lunare, dar si targurile de Paste si Craciun, atat la Auchan Oradea cat si la Oradea Plaza, pe tot parcursul anului.

 

2016

 • O locatie noua, in Oradea, la cele mai inalte standarde - Trade Center Oradea, unde realizam Health & Beauty Expo (conferinte, workshopuri, demonstratii, degustari, vanzare produse, etc.)

Profesionistii evenimentelor

Avantaje

icon1

O interactiune face-to-face dintre vanzatori si cumparatori. Lansari de produse in scopul identificarii nivelului de satisfactie al clientilor.

icon2

Un mod placut de a va cunoaste concurentii, identificandu-le cu usurinta clientii, produsele, serviciile si preturile practicate.

icon3

Drept castig, stabilirea de noi oportunitati de afaceri si contracte comerciale.

 

Abilitati

Prospectam piata, identificam zonele optime pentru evenimente in functie de tematica si produsele / serviciile clientilor, lucru care asigura un succes garantat.