Targul Reducerilor Lunare Turism, calatorii, distractie si relaxare / Travel, party & relax, 28-30 octombrie 2011, Galeria Real 1- Calea Aradului, Oradea

Targul Reducerilor Lunare Turism, calatorii, distractie si relaxare / Travel, party & relax, 28-30 octombrie 2011, Galeria Real 1- Calea Aradului, Oradea

Professional Advertising&Events - Spot Targul Reducerilor Lunare , Turism, calatorii, distractie si relaxare / Travel, party&relax,28 30 octombrie 2011,Galeria Comerciala Real 1 din Oradea

Targul Reducerilor Lunare -  Turism, calatorii,  distractie si relaxare / Travel,  party & relax

 

         S-a dat startul la vacanta de iarna! Pachetele pentru schi, Craciun si Revelion se gasesc deja in ofertele agentiilor de turism. In luna octombrie, SC Professinal Advertising & Events  SRL si Galeria Comerciala Real 1 din Oradea, Str. Ogorului 171 te invita  intre 28-30 octombrie 2011 sa iei parte la Targul Reducerilor Lunare – Turism, calatorii,  distractie si relaxare / Travel, Party & Relax , care va aduce cele  mai bune variante pentru tine si familia ta in  turism, dar si pachete pentru nunti,  pachete pentru vacanta de iarna de la cele de Craciun, Revelion si schi, la croaziere, vacante cu trenul, destinatii exotice, city break-uri, vacante pentru familii, luna de miere, circuite, bilete de avion si altele, oferite de agentiile de turism, centre spa si relaxare, restaurante si hoteluri  atat din tara, cat si din Ungaria.

 

           De asemenea, persoanele varstnice gasesc oferte apartinand unor programe sociale si pentru seniori. Tine cont de   faptul ca oferta va fi extrem de diversificata,  scopul targului este de a atrage unui public cat mai numeros. Vor avea loc tombole si se vor oferi reduceri pentru pachetele vandute in perioada targului. De asemenea, poti achizitiona o vacanta de iarna pentru ultimele saptamani din 2011 sau pentru iarna 2012 la preturi promotionale, prin ofertele de tip early booking. Vor participa peste firme din Bihor si  din tara care pun la dispozitia vizitatoriilor  dispozitia vizitatorilor, oferte promotionale, disconturi si mari reduceri de pret  la cea mai buna calitate, dar si consultanta gratuita.

 

           In acest weekend, mai precis pe parcursul zilei de 29 octombrie va avea loc si un Festival al Dovlecilor, care va imbina traditia de sculptat si decorat dovleci si sarbatoarea Halloween-ului intr-un festival unic de pictare a dovlecilor gata sculptati.

 

Atmosfera in galeriile comerciale va fi in ton cu evenimentul, folosindu-se elemente decorative care contin dovleci sculptati si au legatura cu petrecerea de Halloween.

 

• Copii cu varsta pana in 14 ani vor putea participa la sesiunile de pictat  dovleci. 

 

• Toti copiii care vor participa la sesiunile de pictat dovleci, vor primi o diploma de participare din partea Galeriei Real si premii surpriza din  partea sponsorilor.  

 

Pe parcursul zilei de 29 octombrie vor exista 4 sesiuni de pictat dovleci. Evenimentul va contine 4 sesiuni repetitive continand: 

 

        – pictura pe fata si jocuri pentru copii impreuna cu printesa

 

        – demonstratie de sculptat dovleci

 

        – sesiune de pictat dovleci 

 

                     Orele sesiuniilor :

 

                   Sesiunea 1   10:30-11:30 

 

                   Sesiunea 2   12:30- 13:30

 

                   Sesiunea 3   15:00 -16:00

 

                   Sesiunea 4   17:00-18:00

 

Programul targului: vineri  28 octombrie  si sambata 29 octombrie –

 

orele 08:00 – 22:00, duminica 30 octombrie  intre  orele 08.00- 21.00

 

Intrarea  este  gratuita. 

 

Eveniment organizat de Professional Advertising & Events si Galeria Comerciala Real 1.


Comments are closed.