Târg de Sănătate, produse Bio și Eco, 26 – 29 Septembrie 2013 , Galeria Real 1 Oradea (Str. Ogorului, Nr. 171)

Târg de Sănătate, produse Bio și Eco, 26 – 29 Septembrie 2013 , Galeria Real 1 Oradea (Str. Ogorului, Nr. 171)

Afis Targ de Sanatate , produse Bio si Eco, Oradea, Septembrie 2013

Târg de Sănătate, produse Bio și Eco

Professional Advertising Events și Galeria Comerciala Real 1 din Oradea vă învită între 26 – 29.09.2013 în Calea Aradului, Str. Ogorului Nr.171 pentru a IV-a ediție a Târgului de Sănătate, produse Bio și Eco – un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, consultații și consiliere gratuită.

Târgul de Sănătate

Dacă vă mirați când auziți de cancer, boli cardiovasculare, obezitate, diabet, alte boli degenerative și în fiecare zi, cel puțin o persoană din anturajul vostru acuză dureri, atunci vă așteptăm în perioada 26 – 29 Septembrie la Galeria Comercială Real 1 din Ogorului Nr. 171, pentru consultanță și consultații gratuite oferite de educatori de sănătate, medici și specialiști, dar și consilieri alimentari în terapie medicamentoasă, consultații oftalmologice, măsurarea tensiunii arteriale și glicemiei, măsurarea greutății, etc.

Târgul de produse Bio și Eco – un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale.

Pe lângă produsele naturale, Bio și  Eco de cea mai bună calitate, Târgul de Sănătate, produse Bio și Eco a pregătit și o surpriză părinților care vor lua parte la eveniment. Astfel, cei mici vor avea ocazia pe parcursul celor trei zile în care se va desfășura târgul (26 – 29 Septembrie) să își expună obiectele create cu atenție și măiestrie, la un stand special amenajat pentru ei, încurajând astfel un stil de viață ecologic. Târgul de Sănătate, produse Bio și Eco încurajează prin acest demers creativitatea copiilor, care au posibilitatea de a confecționa obiecte (de la jucării până la semne de carte, felicitări, mărgele etc) din materiale reciclabile (peturi, pungi de plastic, hârtie, lemn, carton, materiale textile). Micuții, alături de părinți desigur, își vor pune la vânzare (contra unei sume modice de 1 -10 lei) creațiile originale, dobândind o experiență neprețuită atât în arta confecționării unor obiecte hand-made dar și în tainele comerțului.

Copiii trebuie să vină cu propriile produse la târg, acestea nu se pot face pe loc.

Nu se percepe nicio taxă pentru această activitate. Părinți și copii nu uitați de Târgul de Sănătate, produse Bio și Eco din perioada 26 – 29 Septembrie. Pentru înscrieri ( în limita locurilor disponibile) trimiteți un email cu datele de contact și vârsta copilului la office@publicitate-evenimente.ro.

Produse Bio

Produsul bio ( produse de îngrijire bio, cosmetice bio, de curățenie bio sau suplimente nutritive bio) este obținut din plante, din ingrediente organice, fără a fi modificate genetic și fără să li se fi adăugat alte produse chimice.

Produse Ecologice

Produsul ecologic alimentar este un mix de ingrediente provenite din agricultura ecologică.

Acest tip de agricultură trebuie să respecte următoarele principii și reguli: eliminarea oricărei tehnologii poluante într-o zona nepoluată; utilizarea de soiuri și specii cu rezistență sporită la condițiile de mediu; ameliorarea și menținerea fertilității naturale a solului.

Produse Naturale

Produsul natural provine din agricultura convențională, dar la obținerea lui nu se utilizează aditivi alimentari de sinteză.

Diferența dintre produsele naturale și produsele bio-organice, o reprezintă tocmai acești pași menționați în producție. Produsele denumite generic –naturale – sunt bazate pe plante. Ele însă nu au fost cultivate pe terenuri organice și nici nu au fost supuse procedeelor naturale, limitate de prelucrare, dar nu conțin substanțe chimice pentru obținerea produsului finit.

Produse Organice

Produsele organice nu conțin niciun fel de compuși chimici, sintetici, modificați genetic sau de origine animală, doar ingrediente naturale ce provin din plante crescute în zone nepoluate, fără fertilizatori sau modificări genetice.

Evenimentul va transforma timp de trei zile Galeria Comerciala Real 1 – în “cea mai sănătoasă galerie comercială”.

Vor participa firme din Romania și Ungaria , care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, disconturi și mari reduceri de preț la cea mai bună calitate, consultanță și consultații medicale gratuite .

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Real reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Vizitatorii vor putea degusta delicatese, bunătăți și alege meniuri și bucate deosebite pentru familie iar expozanții vă vor întâmpina cu promoții și oferte speciale.Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, discounturi și mari reduceri de preț la produsele și serviciile oferite, atât de expozanți cât și de magazinele din Galeria Real 1.

Târgul va viza promovarea imaginii companiilor și producătorilor, precum și facilitarea accesului publicului larg la produse de calitate.

Programul târgului:

26- 28 Septembrie între 09.00-21.00

29 Septembrie între 09.00-18.00

INTRARE LIBERĂ!

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;
– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;
– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;
- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;
- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

 

 

Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro.

Comments are closed.