Târgul de Valentine’s Day ,13 – 17 Februarie 2013 , Galeria Real 1, Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

Târgul de Valentine’s Day ,13 – 17 Februarie 2013 , Galeria Real 1, Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

   

De Ziua Îndrăgostiților,  Professionals Advertising & Events și Galeria Real 1 din Oradea sunt alături de tine!

Până acum câţiva ani ziua de 14 februarie nu avea vreo semnficaţie deosebită pentru români. Acum însă, puţini sunt cei care nu ştiu că pe această dată este Ziua Îndrăgostiţilor.

Fie că am auzit de Sfântul Valentin, sau nu, ideea de a oferi celor dragi inimioare de pluş ne-a plăcut multora dintre noi.

În apropierea acestei zile, iubirea ajunge la cote maxime, iar cu astfel de cote nu-i de glumit! Dă o raită pe la Târgul de Valentine’s Day din Galeria Real 1, din Calea Aradului și fă-i o  surpriză plăcută persoanei dragi din viața ta.

Vino în perioada 13 - 17 Februarie 2013 la Galeria Real 1 din Oradea, ( Calea Aradului) și surprinde-ți persoana iubită cu un cadou special - VEI AVEA DE UNDE SĂ ALEGI !!! De la cadouri personalizate, oferte turistice pentru îndrăgostiți, cine romantice, aranjamente florale și lumânări, bijuterii și accesorii, produse handmade, decorațiuni cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, jucării, cărți, până la  produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanei iubite.

    Program de vizitare:

13 Februarie –  17 Februarie  2013, Mi– S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

    Intrarea este gratuită!

 

Comments are closed.