Târgul Reducerilor de Vară , 18 – 21 Iulie 2013, Galeria Real 1 , Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

Târgul Reducerilor de Vară , 18 – 21 Iulie 2013, Galeria Real 1 , Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

Afis Targul Reducerilor de Vara 18 - 21 Iulie 2013 Oradea mf.

 Târgul Reducerilor de Vară

 

1. Perioada 18 – 21 Iulie 2013;
2. Locul desfășurării târgului : Galeria Real 1 Oradea( Str.Ogorului, Nr.171);
3. Tematica : Târgul Reducerilor de Vară
4. Târg de expunere și vânzare;
5. Expunerea/vânzarea produselor și serviciilor va avea loc pe culoarul Galeriei Comerciale Real 1, din Str. Ogorului Nr.171;
6. Participanți: producători, distribuitori, importatori, prestatori servicii, etc.;
7. Programul târgului : 9.00 – 21.00 (Joi 18 Iulie 2013 – Sâmbătă 20 Iulie 2013), 9.00- 18.00 ( Duminica 21 Iulie 2013);
8. Logistica – este asigurată de SC Professional Advertising & Events SRL ( mese, scaune, coș de gunoi, electricitate, curățenie, acces la grup sanitar, pază și supraveghere video, internet wireless);

     În perioada 18 – 20 iulie 2013, în Galeria Comercială Real 1 din Str. Ogorului Nr.171, se va desfășura Târgul Reducerilor de Vară, care va reuni firme cu diverse domenii de activitate.
Fie că te pregătești de vacanță și cauți ultimele reduceri sau promoții Târgul Reducerilor de Vară îți va oferi diverse posibilități – O vacanță împreună cu familia sau cei dragi, lucruri necesare pentru bagajul de vacanță, cadouri, și multe surprize de vară.Pentru cei care încă nu au timp de concedii, la târg vor putea găsi soluții de petrecere a weekendului, sau a serilor de vară călduroase.
Partea specială a evenimentului vor fi reducerile și promoțiile oferite de firme care au lichidări de stoc, promoții sau reduceri speciale.
Firmelor care doresc să participe la eveniment li se cere doar să ofere produse sau servicii de calitate, dar mai ales promoții și reduceri.
Ideea lansării acestui concept a venit din dorința de a sprijini micii producători români, iar publicul orădean a întampinat cu succes aceasta idee și în 2012.


Târg de produse tradiționale, delicatese, produse bio și eco


     Firmele expozante/Producătorii vor putea prezenta/aduce spre vânzare timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineânţeles, băuturi tradiţionale precum renumita pălincă de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici produsele bio, eco și naturale,care vor fi şi ele la mare căutare.


     Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale,delicatese,produse bio, eco  și naturale, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să se hrănească cat mai natural și să adopte un stil de viață sănătos


     Pentru ca sprijinim economia locală, produsele tradiționale autohtone prețul de închiriere a unui stand este unul special.


Târg handmade


     Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului ( și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).


     Nu uitați ca aceasta reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!


     Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.


     Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Real reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.


 


 


 

 

 

Comments are closed.