Bazar Estival 17 – 27 Iulie 2015 , ediția a II -a, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Bazar Estival 17 – 27 Iulie 2015 , ediția a II -a, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

     Bazar Estival 17 - 27 Iulie 2015 Oradea Plaza

       Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Oradea Plaza vă invită să participați la Bazar Estival, ediția a II - a, eveniment ce se va desfășura în perioada 17 – 27 Iulie 2015,  la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, pe platoul exterior.  

        Bazar Estival – un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încalțăminte și îmbrăcăminte, handmade, pentru sezonul vară 2015) .

       Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului în sezonul estival nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

        Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta și cumpăra diferite produse: preparate calde și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, uleiuri naturale, miere și produse apicole, kurtos kalacs, clătite uriașe, plăcinte, langoși, gogoși, vată de zahăr, înghețată, porumb fiert, etc. 

         Dacă tot a venit vara și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

         Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului (și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

          Nu uitați ca aceasta reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Program de vizitare:

17– 27 Iulie 2015,  J. – D: 09.00 – 20.00,  L : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, oradea-online.ro, funmaps.ro,  regielive.ro, evenimenteinoradea.ro, oradeahub.ro, comunicatedepresa.ro, festivaluri-romanesti.ro, autenticpromotion.ro, etc.

promovare prin aplicațiile de pe smartphone : MyCityMall și OradeaCity.

 

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

    Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Comments are closed.