Târg Handmade de Ziua Copilului 30 – 31 Mai 2015, Oradea Plaza – La Etaj / platoul exterior, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), Oradea

Târg Handmade de Ziua Copilului 30 – 31 Mai 2015, Oradea Plaza – La Etaj / platoul exterior, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), Oradea


Targ de Handmade de Ziua Copilului Oradea Plaza

     Iubitorii de handmade-uri sunt invitați pe 30 - 31 Mai 2015 la Oradea Plaza – La Etaj / platoul exterior ( Piața Cetății, Nr. 1), la Târgul Handmade de Ziua Copilului.

     Professional Advertising & Events și Oradea Plaza oferă orădenilor un târg specific de mai. Pe 30 și 31 Mai 2015, între orele 9.00 și 20.00, cei care  doresc să cumpere cadouri pentru cei dragi sau pur și simplu să își completeze propria lor colecție de obiecte handmade sunt așteptaţi la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr. 1, acolo unde se desfăşoară Târgul Handmade de Ziua Copilului, în interior – la etaj / platoul exterior, locul unde  îşi dau întâlnire artiști pricepuți în a realiza articole handmade, spre încântarea pasionaților de articole lucrate manual.

      Târgul Handmade îi  întâmpină pe clienţi cu cele mai interesante : bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, tablouri, papioane şi multe alte piese irezistibile, realizate prin tehnici inedite. Pentru doamnele care iubesc accesoriile deosebite, expozanții propun o multitudine de coliere, cercei, brățări, inele și broșe din pietre prețioase și semiprețioase, care te încântă cu frumusețea lor.
      Vizitatorii vor găsi la târg și alte  produse handmade care nu au fost enumerate în prezentare, de genul : produse cosmetice și de îngrijire, plante ornamentale și uleiuri esențiale, esențe, buchețele parfumate, etc.
      Târgul Handmade de Ziua Copilului  reprezintă un prilej pentru ca artiștii handmade să își pună în valoare imaginația și priceperea, iar clienții vor putea alege obiecte deosebite, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar, și cadouri dintre cele mai inedite și nonconformiste.
      Bineînțeles copiii nu vor fi uitați, la târg găsindu-se jucării handmade, accesorii și tot felul de lucrușoare confecționate manual, prin diverse tehnici handmade. 
Intrarea este gratuită !
 
    Pentru înscrieri expozanți:
Data desfășurare târg: 30 – 31 Mai 2015
Locația : Oradea Plaza, Piața Cetății Nr.1 – la etaj, sau pe platoul exterior !
Program – între orele 9.00 și 20.00.
Locurile limitate (20 locuri), la cerere se pot suplimenta- nu se asigură mobilier de expunere! Se poate asigura la cerere contra cost!
Taxa de participare (2 zile)  : 50 lei – masa de 1 - 1,5 ml, 60 lei – masa de 2 - 2,5 ml, 
pentru alte oferte se discută telefonic!
Contravaloarea taxei  se achită anticipat !
Condiții de participare – produse lucrate manual!

Detalii plată – cei interesați de participare sunt rugați să trimită datele la adresa: handmadebilla@yahoo.com
– (numele complet, adresa , nr.telefon și CNP – pentru persoane fizice, sau datele societății comerciale)
– cei selectați vor primi un răspuns la email sau vor fi contactați telefonic.

 

Comments are closed.