Târgul de Frumusețe, Sănătate, Bio și Eco, 6 – 10 Martie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1 actualul Auchan, Calea Aradului, Oradea

Târgul de Frumusețe, Sănătate, Bio și Eco, 6 – 10 Martie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1 actualul Auchan, Calea Aradului, Oradea

Afis Targ de Frumusete, Sanatate, Bio si Eco, Martie 2014 Oradea

Târg de Frumusețe, Sănătate, Bio și Eco,  ediția a VII -a 

     Eveniment dedicat în special doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor care doresc să ofere un cadou special mamei, prietenei, iubitei sau cuiva special din viața lor.

       Organizatori /  Locație /  Data desfășurare eveniment:

     Professional Advertising & Events  și  Galeria Arcade Oradea Sud  vă invită la Târgul de frumusețe, sănătate, bio și eco care va avea loc între  6 – 10  Martie 2014,  în cadrul  Galeriei Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1, actualul Auchan (Calea Aradului).

     Scop:

     Târgul de frumusețe, sănătate, bio și eco, ediția a VII - a este un eveniment ce reunește cele mai importante companii la nivel regional, cât și participarea saloanelor de înfrumusețare, centrelor  de sănătate, spa și wellness, producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de produse de înfrumusețare , produse pentru  sănătate, produse bio și eco, dar și designeri, producători și importatori de articole fashion.

     Târg de prezentare /  expunere / vânzare:

-          Produse pentru sănătate și frumusețe pentru  un stil de viață mai sănătos și mai prosper;

-          Produsele inovatoare, de calitate  pe bază de Aloe vera 100% naturale;

-          Băuturi nutritive pe bază de aloe vera pură, 100% naturale ;

-          Suplimente alimentare, din sursă naturală, Non sintetice, fără coloranți, arome sintetice și E-uri;

-          O gamă largă de produse  sau truse  pentru controlul greutății , care se pot alege și combina pentru nevoile (kilogramele în plus) și dorințele fiecăruia;

-          Tatuaje  și piercinguri de mai multe tipuri;

-          Produse handmade, bijuterii, cadouri deosebite pentru diverse ocazii;

-          Servicii complete de epilare definitivă, tratamente pentru acnee, lipofiză și fotorejuvenare, dar și servicii de eliminare a ridurilor și  tratamente pentru față;

-          Consultanță și consultații gratuite oferite de educatori de sănătate, medici și specialiști oftalmologi, consilieri alimentari în terapie medicamentoasă;

-         Măsurarea gratuită a  tensiunii, glicemiei, dar și a greutății corporale;

-         Demostrații și concursuri de fitness (spinning, aerobic etc);
-         Concursuri tematice (culturism, forță și rezistență, etc);
-         Diagnosticări, testări și consultații;
-         Tombolă cu premii – vouchere tratamente, produse cosmetice, etc;

-         Demonstrații de  hair styling, make-up, manichiură și servicii înfrumusețare;

-         Produse organice – life care , pentru un stil de viață cât mai sănătos;

-         Aparate de bronzat, produse cosmetice, echipamente de avangardă estetică;

-         Articole / Produse vestimentare / Accesorii / Bijuterii;

-         Prezentari de modă,  showuri de dans și muzicale, demonstrații de hair styling, make-up, manichiură, dar și alte surprize.

       Public țintă:

     Evenimentul se adresează specialiștiilor din domeniu, cât și publicului larg interesat de noutăți în materie de frumusețe, sănătate și fashion.

     Cel mai frumos cadou pe care și-l poate face orice femeie sau bărbat  este sănătatea și frumusețea. Prin acest eveniment vom încerca să informăm un număr cât mai mare de vizitatori, despre importanța sănatății, frumuseții și îngrijirii corpului, dar și despre ultimele tendințe în materie de vestimentație.

 

     Program de vizitare:

6 – 10  Martie  2014,  J - D: 09.00 – 20.00,  L : 09.00 – 18.00

     Intrarea este gratuită!

     Prima ediție a acestui eveniment a fost o premieră pentru județul Bihor, fiind primul eveniment de acest gen organizat  la noi in județ.

 

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

    Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.