Târg de Mărțișor , 26 Februarie – 9 Martie 2014, la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) – stația de tramvai de la Billa, Oradea

Târg de Mărțișor , 26 Februarie – 9 Martie 2014, la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) – stația de tramvai de la Billa, Oradea

 Afis Targ de Martisor 2014 O.P
     De 1 Martie, Professional Advertising & Events și  Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) - stația de tramvai de la Billa,  le aduce orădenilor un târg de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase 
mărțișoare și cele mai surprinzătoare cadouri.
 
     Professional Advertising & Events te așteaptă începând cu 26 Februarie  și până  în 9 Martie la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) - stația de tramvai de la Billa, atât în interior cât și în exterior, pentru a te bucura de primele semne ale renașterii naturii – Târgul de Mărtișor.
 
     Pe lângă mărtișoarele clasice, la  Târgul  de  Mărțișor de la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) ,  mai puteți găsi mărtișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărtișoare gastronomice.
 
     Nelipsite vor fi cadourile  personalizate, ofertele  turistice, petrecerile pentru doamne și domnișoare ( cu ocazia zilei de 8 martie – oferite de restaurante,cluburi, hoteluri), aranjamentele florale și lumânările, bijuteriile și accesoriile, produsele handmade, decorațiunile cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, servicii de înfrumusețare, jucării, cărți, până la produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanelor dragi.
   
     Program de vizitare:
26 Februarie –  9 Martie   2014, Mi. – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00
     Intrarea este gratuită!
   

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

    Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.