Târg de Mărțișor 25 Februarie – 2 Martie 2015 la Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan), Calea Aradului, Oradea

Târg de Mărțișor 25 Februarie – 2 Martie 2015 la Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan), Calea Aradului, Oradea

  Afis Targ de Martisor 2015 Galeria Arcade Oradea

    Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud le aduce orădenilor un târg de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase mărțișoare și cele mai surprinzătoare cadouri.

     Professional Advertising & Events te așteaptă începând cu 25 Februarie  și până  în 2 Martie la Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan) din Calea Aradului, pentru a te bucura de primele semne ale renașterii naturii – Târgul de Mărtișor.

     Pe lângă mărtișoarele clasice, la  Târgul  de  Mărțișor de la Galeria Arcade Oradea Sud   (Auchan) din Calea Aradului,  mai puteți găsi mărtișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărtișoare gastronomice. 

     Nelipsite vor fi cadourile  personalizate, ofertele  turistice, petrecerile pentru doamne și domnișoare ( cu ocazia zilei de 8 martie – oferite de restaurante,cluburi, hoteluri), aranjamentele florale și lumânările, bijuteriile și accesoriile, produsele handmade, decorațiunile cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, servicii de înfrumusețare, jucării, cărți, până la produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanelor dragi.

   

     Program de vizitare:

25 Februarie –  2 Martie   2015, Mi – D : 09.00 – 20.00,  L : 09.00 – 18.00

     Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

  •  logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc.) oferite de organizator;
  • campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
  • traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;
  • afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
  • pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
  • invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
  • promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;
  • promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, oradeaonline.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, funmaps.ro, etc;
  • promovare prin aplicația pe smartphone : MyCityMall;
  • electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

 

     Professional Advertising & Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

     Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

   Târgurile și evenimentele organizate de Professional Advertising & Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

 

Comments are closed.