Sărbătoarea Reducerilor Estivale, Târg de produse Bio, Eco, Naturale / Târg de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, 18 – 22 Iunie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud, fosta Galerie Real 1, (Auchan), Oradea, Calea Aradului

Sărbătoarea Reducerilor Estivale, Târg de produse Bio, Eco, Naturale / Târg de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, 18 – 22 Iunie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud, fosta Galerie Real 1, (Auchan), Oradea, Calea Aradului

           Sarbatoarea Reducerilor Estivale 18 - 22 Iunie , Oradea

         Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud vă invită să participați la Sărbătoarea Reducerilor Estivale, Târg de produse Bio, Eco, Naturale / Târg de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, eveniment ce se va desfășura în perioada 18 - 22 Iunie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud, fosta Galerie Real 1, (Auchan), Oradea, Calea Aradului .

        Sărbătoarea Reducerilor Estivale - un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încalțăminte și îmbrăcăminte pentru sezonul vară 2014) .

       Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului în sezonul estival nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

         Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole.

         Dacă tot a venit vara și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

         Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;
– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;
– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, etc;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Program de vizitare:

18 –  22 Iunie 2014,  Mi – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

  Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Comments are closed.