Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a IV – a ,11 – 14 aprilie , Galeria Real 1, Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a IV – a ,11 – 14 aprilie , Galeria Real 1, Oradea (Str.Ogorului Nr.171)

Parteneri Media :

 

Spot - Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a IV – a ,11 – 14 aprilie , Galeria Real 1, Oradea

EXPO CONSTRUCT – AMBIENT și IMOBILIARE , ediția a IV- a.

     Timp de patru zile, de joi şi până duminică orădenii pot consulta oferta de noi apartamente sau de case, soluții pentru construcții, amenajări, design, casă și grădină.

     După succesul avut la prima ediție, Expo Construct – Ambient și Imobiliare revine anul acesta, la a IV-a ediție, tot la Galeria Comercială Real 1 ( Calea Aradului) din Oradea.

     Evenimentul reprezintă o foarte bună oportunitate, atât pentru ofertanţi cât şi pentru cumpărători de a se întâlni şi a vedea cum pot ajungă la un punct comun.

      Casa de vis

     Fie că sunteți în cautarea unei case, unui apartament sau va gândiți să renovați vechea locuință, la Expo Construct - Ambient și Imobiliare veți găsi soluția.

Dacă ai intemeiat o familie de curând cu persoana iubită și dorești să locuiești într-un cartier modern, la Cartierul Prima din Oradea vei găsi ceea ce dorești.

 CARTIERUL  PRIMA (www.primacasa.ro) este mai mult decât un ansamblu rezidențial realizat conform celor mai recente standarde de calitate și siguranță. Este o investiție făcută pentru ca tu și familia ta să vă puteți împlini visele și să vă oferiți exact viața cotidiană pe care o meritați, tocmai de aceea acest proiect rezidențial se situează într-una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din Oradea, în cartierul Nufărul, la mică distanță de Lotus Center.

Pentru mobilarea casei există în cadrul târgului mai multe soluții: ITA PRODUCTION (www.scaune.aaz.ro) le oferă vizitatorilor o gama largă de scaune pe toate gusturile, dar și mese din lemn masiv în diverse nuanțe - excelente pentru orice familie. Mobila Dalin prin INFINITY MOBILIER (www.vreaucanapea.ro) expune de la colțare, canapele, balansoare, mese, scaune și inclusiv perdele și accesorii; IMPACT CONSTRUCT (www.impactconstruct.ro) prezintă la Expo Construct – Ambient și Imobiliare mobilier făcut la comandă, pe gustul fiecarui vizitator în parte- bucătării ( cu frigider, hote, plite încorporate), dormitoare, dulapuri, canapele, scaune și comode în ton cu ultimele tendințe, personalizate pentru fiecare client, și însoțite de sfaturile avizate ale designerilor.

TAPET ZONE – (www.tapetzone.ro) - oferă vizitatorilor colecția de tapeturi clasice, moderne și pentru copii- tapeturi cu diferite combinații de culori, texturi și modele care creează împreună efecte unice, sofisticate și elegante în ambientul casei. De asemenea sunt prezentate și modele de mochete rezidențiale și panouri decorative pentru pereți, speciale, pentru o casă de nota zece.

      LA GURA SOBEI – (www.lagurasobei.ro) – prezintă o gamă diversificată de sobe de teracotă, șeminee de grădină și cuptoare construite în funcție de necesitățile clientului, gustul și viziunea arhitecților. Sobele de teracotă reprezintă o soluție eficientă dar și foarte sănătoasă de încălzire a locuinței, a casei sau spațiului locuibil.

Pe lângă ofertele imobiliare la expoziție se pot găsi produse pentru redecorarea casei: mobilier, covoare, panouri și ziduri de bule , perdele de apă, perdele de lumină, instalații din fibră optică,( www.zalder.ro) ferestre, termopane (http://www.madrugadaconcept.ro/) jaluzele, plase contra insectelor, rolete, tencuială decorativă, amorsă colorată, abrazive, dar și alte materiale de care ai nevoie pentruamenajarea casei tale.

     Grădina – oază de odihnă în zilele călduroase

     Zilele călduroase de vară ne îmbie deja să ne gândim la posibilitățile de amenajare a grădinii, să căutam idei pentru realizarea unor spații verzi de vis. Fie că vorbim de mobilier de gradină, din fier forjat, din lemn sau alte materiale noi, suporturi de flori, piatră decorativă, sau ornamente în diferite forme sau culori, etc.

STAR STONE - producător de dale pentru pavaj, pavele, pavaj, piatră decorativă, cărămidă aparentă, borduri de piscină, accesorii gard, terase și balcoane este unul dintre expozanții prezenți în cadrul expoziției.

     Cu peste 1.000.000 de produse vândute, Compania STAR STONE ( www.starstone.ro) și-a construit reputația prin calitate și onestitate devenind astăzi furnizorul dumneavoastră de dale pentru pavaj, pavele, pavaj, piatră decorativă, caramidă aparentă, borduri pentru piscine, accesorii gard, terase și balcoane. Produsele originale STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu rezistență de pana la 3 ori mare ca și a betonului turnat.

NATURAL STONE (www.piatracioplita.ro) - prezintă în cadrul Expo Construct - Ambient și Imobiliare - piatră naturală cioplită , piatră decorativă, piatră naturală pentru aranjamente , piatră naturală pentru decorațiuni (placaj , pavaj, garduri, intrări auto, soclu, grădini, etc. ), mobilier de grădină, cișmea, etc.

EUTECTIC - ( www.eutectic.ro) - prestator de servicii în domeniul grădinăritului prezintă orădenilor soluții pentru proiectare, amenajarea, irigarea și întreținerea grădinii, și în același timp aduce spre vânzare la expoziție plante, arbuști, arbori și diverse flori pentru grădină și casă.

      Această expoziție vizează strângerea la un loc a unei oferte complete din domeniul construcțiilor – ambient – design – casă și gradină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment oradenii vor avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri. Vor participa firme din Bihor, Maramureș și Arad care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale și consultanță gratuită.

     Ecologizare și salubrizare

 RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA - este prezent în cadrul expoziției de construcții desfășurat la Galeria Real 1 din Oradea în perioada 11-14 aprilie 2013, pentru a pune în evidență importanța colectării deșeurilor din construcții.

     Conform regulamentului de salubritate al Oradiei, singura soluţie legală pentru eliminarea deşeurilor din construcţii este încheierea unui contract cu operatorul licenţiat, depozitarea molozului pe domeniul public fiind strict interzisă, iar cei prinşi în flagrant sunt amendaţi.

     RER Ecologic Service duce gunoaiele din construcţii, la fel ca pe cele menajere, la halda de deşeuri a oraşului. Cei care îşi construiesc sau renovează locuinţele trebuie doar să solicite firmei de salubritate să le pună la dispoziţie un container pentru colectarea lor. Recipientele sunt de volume diferite: de 2,7,8 sau 22 de metri cubi. În preţ sunt incluse comanda telefonică a maşinii la cerere, ridicarea, transportul şi depozitarea molozului. Regulamentul de salubritate mai prevede că toate firmele trebuie să încheie contract de salubritate cu operatorul licenţiat. 

     Soluții de curățare a casei rapid și cât mai natural găsiți la unul dintre standurile din Galeria Real 1, prezentate la expoziție- un importator de produse de curățare eco din Italia, produse care te pot ajuta să econmisești timp și bani: soluții de pardoseală, detergenți de vase, pentru curățarea echipamentelor electrocasnice, a gresiei, faianței, parchetului și mobilierului.

EXPO CONSTRUCT AMBIENT ȘI IMOBILIARE se desfăşoară pe parcursul celor patru zile, între 11 şi 14 aprilie, la Galeria Comercială Real 1 din Calea Aradului, conform programului : Mi – S între orele 09.00 şi 20.00 și D 9.00 – 18.00. Vizitatorii Expo Construct – Ambient si Imobiliare, ediția a IV -a pot folosi mașina personală sau mijloacele de transport în comun- linia 20 și 21, iar intrarea este bineînțeles gratuită.

Program de vizitare:

     11  –  14  Aprilie   2013,  J  -  S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00
     Intrarea este gratuită!

 

 

Comments are closed.