Târg de Construcții, Casă și Grădină , 10 – 13 Aprilie 2014, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Târg de Construcții, Casă și Grădină , 10 – 13 Aprilie 2014, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Afis Expo Construct, Ambient, Imobiliare 10 - 13 Aprilie 2014 Oradea Plaza

 TÂRG DE CONSTRUCȚII, CASĂ ȘI GRĂDINĂ, ediția I

     Professional Advertsing & Events , în colaborare cu Oradea Plaza, (stația de tramvai de la Billa) Piața Cetății, Nr.1 vă invită sa participați la I ediție a Târgului de Construcții, Casă și Grădină, eveniment ce se va desfășura în perioada 10 – 13 Aprilie 2014 la  Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea,  atât pe platoul exterior cât și in interiorul complexului.
Dorim să adunăm la un loc o ofertă completă din domeniile construcții – ambient – design – mobilier – casă și grădină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment firma dumneavoastră ar avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri. Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale din următoarele domenii:

Târg prezentare/expunere/vânzare:

MATERIALE DE CONSTRUCȚII
- materiale de construcții;
- prefabricate;
- ceramică, marmură;
- materiale plastice;
- profile pentru construcții;
- materiale hidro, termo,fonoizolante;
- lacuri, vopsele;
- protecții anticorozive;
- șarpante, izolații.

INSTALAȚII
- instalații de apă, gaze;
- instalații și echipamente de încălzire și climatizare;
- țevi, conducte, armături;
- articole sanitare;
- instalații electrice;
- automatizări;
- corpuri de iluminat.
AMENAJĂRI INTERIOARE
- mobilier pentru uz casnic;
- mobilier comercial;
- tâmplărie de aluminiu, PVC, lemn;
- feronerie, accesorii;
- finisaje interioare şi exterioare;
- pardoseli;
- covoare, perdele, draperii.
CURTE şi GRĂDINĂ
- plante ornamentale;
- mobilier pentru curte și grădină;
- materiale și unelte pentru grădinărit;
- plante pentru interior și exterior.

IMOBILIARE
- dezvoltatori imobiliari;
- consultanți imobiliari;
- agenții imobiliare;
- bănci;
- consultanți financiari;

 Program de vizitare:

10 – 13  Aprilie  2014,  J – S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

     Intrarea este gratuită!

     Deși este un spațiu neconformist, Complexul Oradea Plaza reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;

- promovare prin aplicația : MyCityMall;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate gratuită pe perioada târgului.

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

  Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.