Târg de Cadouri, delicatese, bunătăți, bio și eco , ed. a VI -a, 15 – 18 August 2013 , Galeria Real 1 Oradea (Str. Ogorului, Nr. 171)

Târg de Cadouri, delicatese, bunătăți, bio și eco , ed. a VI -a, 15 – 18 August 2013 , Galeria Real 1 Oradea (Str. Ogorului, Nr. 171)

Afis Targ de Cadouri , delicatese ... 2013

Târg de cadouri, delicatese, bunătăți, bio și eco, ediția a VI- a

1. Perioada: 15 - 18 August 2013;
2. Locul desfășurării târgului : Galeria Real 1 Oradea;
3. Tematica : Târg de Cadouri, Delicatese, Bunătăți, Bio și Eco– ediția a VI-a
4. Târg de expunere și vânzare;
5. Expunerea/vânzarea produselor și serviciilor va avea loc pe culoarul Galeriei Comerciale Real 1, din Str.Ogorului Nr.171;
6. Participanți: producători, distribuitori, importatori, prestatori servicii, etc.;
7. Programul târgului : 9.00 – 21.00, Joi 15 August 2013 –Sâmbătă,9.00-18.00 Duminică 18 August 2013;
8. Logistica : este asigurată de SC Professional Advertising & Events SRL ( mese, scaune, coș de gunoi, electricitate, curățenie, acces la grup sanitar, pazăși supraveghere video, internet wireless);

În perioada 15 - 18 August 2012, în Galeria Comercială Real 1 din Str. Ogorului se va desfășura Târgul de Cadouri, Delicatese,Bunătăți, Bio și Eco– ediția a VI-a, unde vor fi prezentate și puse în vânzare toate tipurile de cadouri. Produse ecologice, bio, tradiționale , de la faimoasa Palincă de Bihor până la specialitățile din ciocolată, miere și brânză.

Târg de produse tradiționale, delicatese, produse bio și eco

     Firmele expozante/Producătorii vor putea prezenta/aduce spre vânzare timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum renumita pălincă de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici produsele bio, eco și naturale, care vor fi şi ele la mare căutare.

Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale, delicatese,produse bio, eco și naturale, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să se hrănească cât mai natural și să adopte un stil de viață sănătos

Pentru că sprijinim economia locală, produsele tradiționale autohtone prețul de închiriere a unui stand este unul special.

Târg handmade

     Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului (și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

Nu uitați ca aceasta reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Real reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Vizitatorii vor putea degusta delicatese, bunătăți și alege cadouri deosebite pentru familie, copii, prieteni și parteneri de afaceri, iar expozanții vă vor întâmpina cu promoții și oferte speciale.

Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, discounturi și mari reduceri de preț la produsele și seviciile oferite, atât de expozanți cât și de magazinele din Galeria Real 1.

Târgul va viza promovarea imaginii companiilor și producătorilor, precum și facilitarea accesului publicului larg la produse de calitate.

 

 

 

 

Comments are closed.