Târgul de Toamnă , 24 – 27 Octombrie 2013 , Galeria Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Târgul de Toamnă , 24 – 27 Octombrie 2013 , Galeria Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Afis Targ de Toamna Septembrie 2013 Oradea     

În perioada 24 – 27  Octombrie 2013 în cadrul Galeriei Real 1 din Oradea, Str.Ogorului Nr.171 se desfășoară a doua ediție a Târgului de Toamnă, eveniment organizat de Professional Events în colaborare cu Galeria Real.

      Târgul de Toamnă este un târg pentru toată familia. Produse life care, produse alimentare și tradiționale, încalțăminte și îmbrăcăminte – sezonul toamnă – iarnă 2013 .

    Dacă tot a venit toamna și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai rece, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

Produsele bio și eco pentru îngrijirea corpului în sezonul rece nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea   vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole.

Târgul va viza promovarea imaginii companiilor și producătorilor, precum și facilitarea accesului publicului larg la produse de calitate.

Programul târgului:

24 -  26  Octombrie J - S : 09.00-21.00

27  Octombrie D : 09.00-18.00

INTRARE LIBERĂ!

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;
– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;
– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;
- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;
- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

 

 

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

     Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro.

Comments are closed.