Târg Handmade de Crăciun, 20 Decembrie 2014, în Oradea Plaza – La etaj (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Târg Handmade de Crăciun, 20 Decembrie 2014, în Oradea Plaza – La etaj (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

  Targ Handmade de Craciun 20 Decembrie 2014 Oradea

    Pasionații de obiecte  lucrate manual  și  articolele unicat, sunt invitați sâmbătă, 20 Decembrie 2014 la Oradea Plaza ( Piața Cetății, Nr. 1), la Târgul  Handmade de Crăciun.

 
    Professional Advertising & Events și Oradea Plaza vine în întâmpinarea orădenilor cu un târg tematic. Pe  20 Decembrie 2014, de la ora 9.00 până la ora 20.00, cei care  doresc să cumpere un cadou pentru cei dragi sau pur și simplu să îşi completeze propria lor colecţie de obiecte handmade sunt aşteptaţi la Oradea Plaza- Piața Cetății, Nr. 1, acolo unde se desfăşoară Târgul Cadourilor Handmade  în interior – la etaj, locul unde  îşi dau întâlnire artiști pricepuți în a realiza articole handmade, spre încântarea amatorilor de articole lucrate cu multă pasiune și răbdare.
    Târgul Handmade îi  întâmpină pe clienţi cu cele mai interesante creaţii: bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, tablouri, papioane şi multe alte piese irezistibile, realizate prin tehnici inedite. Pentru doamnele care iubesc accesoriile deosebite, expozanţii propun o multitudine de coliere, cercei, brăţări, inele şi broşe din pietre preţioase şi semipreţioase, care te încântă cu frumuseţea lor, iar pentru nonconformiști, artiștii  handmade au adus şi podoabe din piele şi materiale textile, cu modele deosebite.
    Pictate manual sau decorate cu pene şi floricele, într-o varietate de mărimi, cutiile de bijuterii şi accesoriile speciale pe care le găseşti la târg vor completa perfect designului locului tău de tabieturi.
    Părinţii şi bunicii pot cumpăra pentru cei mici căciuliţe, botoşei, vestuţe, bentiţe şi alte articole croşetate sau împletite, care cu siguranţă le vor ţine de cald în această iarnă şi le vor aduce zâmbete. Articolele handmade specifice sărbătorilor de iarnă nu vor lipsi, fie că este vorba de costume, măști, jucării, articole party, etc. Alte produse handmade care nu au fost enumerate în prezentare, de genul : produse cosmetice și de îngrijire, plante ornamentale și uleiuri esențiale, esențe și buchețele parfumate, etc.
    Târgul Handmade reprezintă un prilej pentru ca artiştii handmade să îşi pună în valoare imaginaţia şi priceperea, iar clienţii vor putea alege obiecte deosebite, la preţuri accesibile pentru fiecare buzunar.
 
  Pentru înscrieri expozanți:
Data desfășurare târg: 20 Decembrie 2014
Locația : Oradea Plaza, Piața Cetății Nr.1 – la etaj!
Program :  între orele 9.00 și 20.00.
Locurile limitate (30 locuri), la cerere se pot suplimenta- nu se asigură mobilier de expunere! Se poate asigura la cerere contra cost!
Taxa de participare : 20 lei – masa de 1 ml, 25 lei – masa de 1,5 ml, 30 lei – masa de 2 ml, 
pentru alte oferte se discută telefonic!
Contravaloarea taxei  se achită anticipat !
Condiții de participare : produse lucrate manual!

Detalii plată : – cei interesați de participare sunt rugați să trimită datele la adresa: office@publicitate-evenimente.ro 
– (numele complet, adresa , nr.telefon și CNP – pentru persoane fizice, sau datele societății comerciale)
– cei selectați vor primi un răspuns la email sau vor fi contactați telefonic.

Comments are closed.