Targ de Toamna, 19 – 21 octombrie 2012 , Galeria Comerciala Real 1 Oradea (Calea Aradului)

Targ de Toamna, 19 – 21 octombrie 2012 , Galeria Comerciala Real 1 Oradea (Calea Aradului)

  Preturi speciale la Targul de Toamna de la Galeria Real 1

      In perioada 19 – 21 octombrie 2012 in cadrul Galeriei Comerciale Real 1 din Oradea, Str.Ogorului Nr.171 se desfasoara a doua editie a Targului de Toamna, eveniment organizat de Professional Events in colaborare cu Galeria Real.

      Targul de Toamna este un targ pentru toata familia. Bilete de avion, vacante la ski, centre de relaxare, produse life care, produse alimentare si traditionale, incaltaminte si imbracaminte – sezonul toamna - iarna 2012 (pentru a fi echipat corespunzator in vacanta ta de vis).

      Pentru ca s-a dat startul la vacantele de iarna, agentiile de turism prezente la eveniment prezinta pachetele pentru schi, pentru Craciun si Revelion, promotii la croaziere, vacante cu trenul, destinatii exotice, city break-uri, vacante pentru familii, luna de miere, circuite, bilete de avion, dar si  vacante de relaxare in centre spa, hoteluri atat din tara, cat si strainatate.

      Daca tot a venit toamna si ne schimbam garderoba cu haine, incaltaminte si accesorii de anotimp mai rece, firmele prezente la eveniment ofera preturi speciale la o gamă larga de produse: incaltaminte, imbracaminte si accesorii din piele naturala, haine din blana, accesorii pentru sporturile de iarna,  bijuterii si accesori handmade.

      Duminica ora 12.30 va avea loc o prezentare de moda cu manechinele de la Agentia Ella Mode - cu articole vestimentare atat pentru adulti, cat si pentru copii vizand sezonul toamna - iarna 2012.

      Produsele bio si eco pentru ingrijirea corpului in sezonul rece nu lipsesc de la acest eveniment, vizand  in special constientizarea   vizitatorilor  in folosirea de  materiale, produse bio si naturale: cosmetice, produse de sanatate, alimentare si nu numai.

      Pentru gurmanzi, in cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta renumita placinta de Stei, paine si produse de brutarie, dulciuri de casa, dulciuri si delicatese din Ungaria, miere si produse apicole.

      Programul de vizitare in perioada 19 Octombrie – 21 Octombrie 2012, V-S: 09.00 – 20.00, D : 09.00 – 18.00. Intrarea este gratuită.

   Informatii: www.publicitate-evenimente.ro

 

 

Comments are closed.