Târg de Școală 11 – 14 Septembrie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud, fosta Galerie Real 1, (Auchan), Oradea, Calea Aradului

Târg de Școală 11 – 14 Septembrie 2014, la Galeria Arcade Oradea Sud, fosta Galerie Real 1, (Auchan), Oradea, Calea Aradului

Afis Targ de Scoala 11-14 Septembrie 2014 Oradea

Anul acesta școala începe la Galeria Arcade Oradea Sud!

Professional  Advertising & Events îparteneriat cu Galeria Arcade Oradea Sud  așteaptă în perioada 11-14 Septembrie 2014 la cel mai mare târg de rechizite șoferte educaționale din Oradea.

Târgul de școală este evenimentul ideal pentru prezentarea celor mai bune instrumente de învățământ în cadrul căruia veți găsi cea mai variată ofertă de rechizite și oferte educaționale pentru începerea noului an școlar. Învățământul de astăzi este într-o continuă evoluție, iar acest eveniment concretizează relația directă dintre producătorii, distribuitorii și comercianții din domeniile legatde învățământ, prin implicarea directă în formarea și educația elevilor și studenților.

În cadrul târgului vor avea loc ateliere de creație, unde copiii vor lua pe loc lecții de origami, pictură pe sticlă,etc și vor învăța să confecționeze bijuterii, workshop-uri, testări de produse sau servicii educaționale ,etc.

Târg de rechizite și oferte educaționale

În aşteptarea noului an şcolar, în weekendul 11-14 Septembrie la Galeria Arcade Oradea Sud , are loc Târgul de Şcoală. Elevii orădeni împreună cu părinții pot vizita Târgul de Şcoală de la Galeria Arcade unde vor găsi toate rechizitele necesare începerii noului an şcolar , cât și cele mai noi tendințe în materie de accesorii școlare. Sunt expuse cele mai frumoase rechizite, uniforme sau ghiozdane dar şi manuale ori cărţi şcolare. Tot aici elevii pot opta pentru activităţile în care doresc să se implice în perioada următoare. Ei pot alege centre de creație,de agrement, şcoli de dans, programe after school, cursuri de limbi străine, cluburi sportive sau cursuri de teatru, dar și centre medicale care pot veghea îndeaproape desănătatea micuţilor.


Târg de îmbrăcămite, încălțăminte și accesorii pentru școlari și preșcolari

Vino la târg și poți alege garderoba de școală sau grădiniță pentru cei mici, dar și noile colecții pentru copii ale sezonului toamnă- iarnă 2013.

Te vei putea bucura de prețuri specialea tât la pantofi, botine, încăltăminte sport, cât și la pantaloni, bluze, treninguri,uniforme școlare, geci, dar și accesorii.

Târg de produse tradiționale, delicatese, produse bio și eco

Firmele expozante/Producătorii vor putea prezenta/aduce spre vânzare timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum renumita pălincă de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici produsele bio, eco și naturale, care vor fi şi ele la mare căutare pentru mese sănătoase și gustoase în familie, dar și pentru pachetul cu mâncare al copiilor la școală sau grădiniță.

Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale,delicatese, produse bio, eco și naturale,celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să se hrănească cât mai natural și să adopte un stil de viață sănătos

Pentru că sprijinim economia locală, produsele tradiționale autohtone prețul de închiriere a unui stand este unul special.

Târg handmade

Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului (și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

Nu uitați ca aceasta reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Vizitatorii vor putea degusta delicatese, bunătăți și alege meniuri și bucate deosebite pentru familie și în special pentru copii – un pachețel pentru școală sănătos,iar expozanții vă vor întâmpina cu promoții și oferte speciale.Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, discounturi și mari reduceri de preț la produsele și seviciile oferite, atât de expozanți cât și de magazinele din Galeria Arcade Oradea Sud.

Târgul va viza promovarea imaginii companiilor și producătorilor, precum și facilitarea accesului publicului larg la produse de calitate.

 Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;
– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;
– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, etc;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Program de vizitare:

11 - 14 Septembrie 2014, J - S :  09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

INTRARE LIBERĂ!

 

 

Professional Advertising & Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.
Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

Târgurile și evenimentele organizate de Professional Advertising & Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice,grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro.

Comments are closed.