Târg de Paște 30 Martie – 11 Aprilie 2015, la Fortuna Arad (Penny Market), Arad

Târg de Paște 30 Martie – 11 Aprilie 2015, la Fortuna Arad (Penny Market), Arad

 

Targ de Pasti 30 Martie - 11 Aprilie 2015 Fortuna Arad

     Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Portico Investments vă invită să participați la  Târgul de Paște, eveniment ce se va desfășura în perioada 30 Martie - 11 Aprilie 2015, la Fortuna Arad (Penny Market), Str. Aurel Vlaicu, Nr.206 - 218, Arad. Evenimentul reunește expozanți din România și Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale de Paște.

      Firmele  expozante vor prezenta timp de 13 zile multe bunătăți, de la dulciuri, dulcețuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză și preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă și bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălincă,  dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici meșterii populari, care vor aduce cu ei tradițiile pascale – ouăle încondeiate, costumele  populare, handmadeuri, tablouri, ceramică, vase din sticlă, bijuterii și accesorii.  Produsele bio şi eco, cosmeticele,  decorațiunile  și cadourile pentru Paște vor fi şi ele la mare căutare.

      Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Paște, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să cunoască tradițiile și obiceiurile pascale din Arad și nu numai.

 Program de vizitare:

30 Martie – 11  Aprilie  2015,  L – V: 09.00 – 20.00,  S : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Fortuna Arad;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Arad, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, oradea-online.ro, funmaps.ro,  regielive.ro, evenimenteinoradea.ro, oradeahub.ro, comunicatedepresa.ro, festivaluri-romanesti.ro, autenticpromotion.ro, etc.

- promovare prin aplicația : MyCityMall.

 

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

    Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.