Târg de Paște 15 – 20 Aprilie 2014, ediția I, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Târg de Paște 15 – 20 Aprilie 2014, ediția I, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Afis Targ de Paste 2014 Oradea Plaza F.

• Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Oradea Plaza vă invită sa participați la ediția I a  Târgului de Paște, eveniment ce se va desfășura în perioada 15 - 20 Aprilie 2014, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, pe platoul exterior. Evenimentul reunește expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale de Paște.

• Firmele  expozante vor prezenta timp de 6 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălinca de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici meșterii populari, care vor aduce cu ei tradițiile pascale – ouăle încondeiate, costumele  populare, handmadeuri, tablouri, ceramică, vase din sticlă, bijuterii și accesorii.  Produsele bio şi eco, cosmeticele,  decorațiunile  și cadourile pentru Paște vor fi şi ele la mare căutare.

• Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Paște, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să cunoască tradițiile și obiceiurile pascale din Bihor și nu numai.

 Program de vizitare:

15 – 20  Aprilie  2014,  Ma – S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;

- promovare prin aplicația : MyCityMall;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate gratuită pe perioada târgului.

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

 Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Comments are closed.