Sărbătoarea Copiilor 30 Mai – 10 Iunie 2014 , la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

Sărbătoarea Copiilor 30 Mai – 10 Iunie 2014 , la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea

 

   Afis Targ de Ziua Copilului si Rusalii Oradea 2014

   

       Professional Advertising & Events în colaborare cu Oradea Plaza vă invită sa participați la Sărbătoarea CopiilorTârgul de Ziua Copilului și Târgul de Rusalii , eveniment ce se va desfășura în perioada 30 Mai – 10 Iunie 2014 la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, pe platoul exterior, dar și în interior.

         Târgul de Ziua Copilului

La acest târg se pot înscrie expozanți cu următoarele domenii de activități :

Jocuri și jucării ;

Cadouri tematice ;

Produse pentru evenimente speciale ;

Servicii educaționale ;

Servicii medicale ;

Servicii de divertisment ;

Produse de igienă și cosmetice ;

Creatori populari de jucării din țară ;

Artiști plastici și handmade ;

Îmbrăcăminte și încălțăminte ; 

Produse naturale pentru copii (sucuri, siropuri, dulciuri, etc.)

      De asemenea în cadrul acestui eveniment copiii pot participa la jocuri, ateliere de creație, concursuri, demonstrații, mini parc de distracții și multe surprize pentru cei mici și cei mari.

         Târgul de Rusalii

    Evenimentul reunește expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale alimentare și nealimentare specifice sărbătorii de Rusalii și nu numai.

    Firmele expozante vor prezenta multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, kurtos kalacs, clătite uriașe, plăcinte și gogoși, prăjituri de casă, vată de zahăr, înghețată şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum renumita pălincă de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, handmadeuri, tablouri, ceramică, obiecte și vase din sticlă, bijuterii și accesorii. Produsele bio şi eco, cosmeticele, decorațiunile și cadourile pentru Rusalii vor fi şi ele la mare căutare.

    Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Rusalii, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să își achiziționeze diferite articole noi sau de sezon.

Program de vizitare:

30 Mai – 10  Iunie 2014,  V – L : 09.00 – 20.00,  Ma. : 09.00 – 18.00

 Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;
– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;
– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;
– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, etc;

- promovare prin aplicația : MyCityMall;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

      Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

 Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

      Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

 

Comments are closed.