Târgul de Crăciun Arcade Oradea, 28 Noiembrie – 30 Decembrie 2014, la căsuțe (Parcarea Hypermarketului Auchan), Oradea

Târgul de Crăciun Arcade Oradea, 28 Noiembrie – 30 Decembrie 2014, la căsuțe (Parcarea Hypermarketului Auchan), Oradea

Targul de Craciun de la Arcade Oradea 2014

 

      Professional Advertising & Events și Galeria Arcade Oradea Sud, va organiza în perioada 28 Noiembrie  – 30 Decembrie 2014, Târgul de Crăciun Arcade Oradea, la căsuțe în (parcarea Hypermarketului Auchan), Oradea, Calea Aradului.  eveniment ce va reuni cei mai importanți producători și importatori de produse tradiționale, delicatese și bunătăți bio, eco și naturale, jucării, cadouri, obiecte handmade, piese vestimentare, accesorii , etc. .

     Târgul va aduce oferte speciale la cele mai bune prețuri, pentru a iniția vizitatorii în spiritul Crăciunului. Firmele expozante vor prezenta timp de 30 zile multe bunătăţi, de la dulciuri și cadouri până la jucării și articole vestimentare, bijuterii, creații artizanale, handmade-uri, aranjamente florale și nuiele de Moș Nicolae.

       Vor participa firme din Bihor, județele învecinate, dar și din Ungaria. Firmele  expozante vor prezenta toată luna decembrie:

- produse tradiționale: pastramă, cârnați, șuncă, brânzeturi, pălincă,etc.;

- bunătăți și delicatese bio, eco și naturale;

- jucării,produse handmade, cosmetice; 

- bijuterii, ceasuri, suveniruri, antichități;

- produse alimentare: prăjituri, ciocolată, bomboane, cozonaci, plăcinte, etc.;

- decoraţiuni interioare: artizanat, lemn, piatră, sticlă, porţelan, ceramică;

- aranjamente florale şi lumânări ornamentale;

- kurtos kolacs, clătite, gogoși, langoși, cozonaci;

- vin fiert, ceai, băuturi calde – ciocolată caldă, etc.;

- produse vestimentare: haine din piele și blană, accesorii – căciuli, mănuși, fulare, etc. .

      Expunerea și vânzarea se va face în căsuţe de lemn în perioada 28 Noiembrie – 30 Decembrie, unde se vor găsi delicatese pentru toate gusturile specifice mesei de Crăciun: de la dulciuri care îţi lasă gura apă şi până la mâncăruri tradiţionale româneşti care îţi seduc prin miresme papilele gustative.

    Evenimentul se adresează publicului larg interesat de cadouri, bunătăți, delicatese, dulciuri și multe surprize pentru toată familia și celor care vor să descopere spiritul sărbătorilor de iarnă.

• Intrarea va fi liberă , iar programul de vizitare va fi intre orele 09:00 – 21:00.

Beneficii:

– logistica oferită de organizator: expunerea se face în căsuțe din lemn special amenajate;

– campanie de promovare PRO FM și Radio Transilvania pentru asigurarea vizitatorilor;

– traficul zilnic a unor branduri de renume aflate în locație;

– afișe târg la intrarea în complexul comercial, dar și afișe stradale;

– afiș târg promovat în reviste și publicații partenere;

– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei;

– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;

– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, www.revista-celmaibunpret.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, evenimenteinoradea.ro, oradeahub.com, etc.;

– promovare prin aplicația : MyCityMall.

 

 

     Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

      Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

   Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Comments are closed.