Targ Regional De Frumusete,Fitness,Wellness,Spa,Ingrijire Corporala Si Sanatate

Targ Regional De Frumusete,Fitness,Wellness,Spa,Ingrijire Corporala Si Sanatate


Targ regional de frumusete,  fitness, wellness, spa, ingrijire corporala, sanatate

 

18 martie 2011- 20 martie 2011

 

• SC PROFESSIONAL  ADVERTISING & EVENTS SRL, va organiza in perioada 18-20 martie la Era Shopping Park Oradea , expozitia regionala  de frumuste , eveniment ce reuneste cele mai importante companii la nivel regional, cat si participarea saloanelor de infrumusetare, centrelor spa si wellness, salilor de fitness, producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de produse de infrumusetare etc.

• Companiile expozante vor prezenta timp de 3 zile, produse si echipamente pentru cosmetica, coafura , sanatatea si ingrijirea corpului.

• Pe perioada evenimentului se vor face demonstratii de hair styling, machiaj, fitness  si  se va oferi consultanta si informatii despre  un mediu de viata cat mai sanatos.

• Evenimentul se adreseaza specialistiilor din domeniu, cat si publicului larg interesat de noutati in materie de frumusete si sanatate

• Datorita faptului ca evenimentul se va desfasura pe o perioada foarte scurta, 3 zile, in luna martie, luna femeii, in care cel mai frumos cadou pe care si-l poate face orice femeie este sanatatea si frumusetea , prin acest eveniment vom incerca sa informam un numar cat mai mare de cetateni, despre importanta sanatatii, frumusetea si ingrijirea corpului.

• Intrarea va fi libera , iar programul de vizitare va fi intre orele 10:00 – 22:00.

 

Comments are closed.