Targ De Paste In Galeria Real 1 Oradea

Targ De Paste In Galeria Real 1 Oradea

Targ de Paste

Oradea, 19-22 aprilie 2011, Professional Advertising & Events

• SC PROFESSIONAL  ADVERTISING & EVENTS SRL, va organiza in perioada 19-22 aprile la Galeria Comerciala Real 1  din  Oradea , Targul traditional de Paste . Evenimentul reuneste  peste 20 de expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre degustare şi cumpărare,  produse traditionale de Paste.

• Firmele  expozante vor prezenta timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, traditionalii cozonaci si prajiturile de casa şi bineînţeles, băuturi tradiţioanale precum  renumita palinca de Bihor, dar si vinuri de crama. Nu vor lipsi nici mesterii populari , care vor aduce cu ei traditiile pascale- oule incondeiate, costumele  populare, tablouri, ceramica, vase din sticla, bijuterii si accesorii, dar si decoratiuni  si cadouri pentru Paste.

• Evenimentul se adreseaza publicului larg interesat de produsele traditionale pentru masa de Paste, cat si celor care doresc sa cunoasca traditiile si obiceiurile pascale din Bihor.

• Evenimentul se va desfasura pe o perioada de 4 zile, intrarea va fi libera , iar programul de vizitare va fi intre orele 09.00-21.00.

 

Comments are closed.