Târg de Paște – ediția a II –a, 12- 14 aprilie 2012, Galeria Comercială Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Târg de Paște – ediția a II –a, 12- 14 aprilie 2012, Galeria Comercială Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Spot Targul de Paste, 12 - 14 Aprilie 2012 Galeria Real 1 - Oradea by Professional Events

 

• Professional Advertising & Events și Galeria Comercială Real 1 din Oradea, va organiza în perioada 12 – 14 aprilie 2012, Târgul de Paște. Evenimentul reunește expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale de Paște.

• Firmele  expozante vor prezenta timp de 3 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălinca de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici meșterii populari, care vor aduce cu ei tradițiile pascale - ouăle încondeiate, costumele  populare, tablouri, ceramică, vase din sticlă, bijuterii și accesorii, decorațiuni și cadouri pentru Paște.

• Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Paște, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să cunoască tradițiile și obiceiurile pascale din Bihor.

• Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de 3 zile, intrarea va fi liberă , iar programul de vizitare va fi între orele 10.00 - 21.00.

Program de vizitare:

12- 14 Aprilie 2012 orele 10.00 - 21.00

Intrarea este gratuită!

 

Comments are closed.