Carti de Vizita

     Speram ca aveti deja o carte de vizita, daca nu, ar trebui sa va creati cu siguranta una. Cartile de vizita sunt ceva pe care le luam la noi, de la sine, tot timpul. Look-ul, finisajul si mesajul de pe un card, ii ajuta pe oameni sa te vada si mai important sa te tina minte.

 

      Cand terminati o conversatie, iar cealalta parte are cartea ta de vizita, identitatea ta este acea bucata de hartie. Din cauza acestei reprezentari, cartea dvs. de vizita ar trebui sa spuna nu numai pentru cine lucrezi, informatiile de contact, și ceea ce faci, dar ar trebui , de asemenea , sa precizeze ceva despre tine, iar designul sa arate de ceea ce esti capabil si daca esti de incredere.

 

     De exemplu, daca ar fi sa luati in mana cartea noastra de vizita v-ar lua, probabil, sentimentul ca eu sunt o persoana calda si prietenoasa datorita urmatoarelor motive:

 

  • Cardul este gros, dar se simte moale

  • Colturile cardului sunt rotunjite

  • Culoarea cardului este verde

  • Textarea este un pic rotunjita

     

     Motivul principal pentru care am vrut cardul creat cu aceste calitati, se datoreaza faptului ca, atunci cand ajunge in mana oamenilor, am vrut sa comunicam un sentiment cald și grijuliu. Acest lucru este important pentru noi ca ne pasa de altii si vrem sa ne asiguram ca oamenii isi amintesc acest lucru si sa ramana in contact cu noi.

Comments are closed.