Health & Beauty EXPO, ediția a VIII-a, 1 – 3 Aprilie 2016, Trade Center, Oradea

Health & Beauty EXPO, ediția a VIII-a, 1 – 3 Aprilie 2016, Trade Center, Oradea

 

               
       Organizatori /  Locație /  Data desfășurare eveniment:
     Professional  Events si ReclamaOradea.ro vă invită la Health & Beauty EXPO care va avea loc in perioada 1 - 3 Aprilie 2016 la TRADE CENTER in Oradea, Str.Nufarului, Nr.28/E

Scop:

     Health & Beauty EXPO, ediția a VIII-a este un eveniment ce reunește cele mai importante companii la nivel regional, cât și participarea saloanelor de înfrumusețare, centrelor de sănătate, spa și wellness, producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de produse de înfrumusețare, produse pentru  sănătate, produse bio și eco, dar și producători și importatori de articole vestimentare și accesorii.

Public țintă:

     Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg interesat de noutăți în materie de sănătate și frumusețe.

     Prin acest eveniment vom încerca să informăm un număr cât mai mare de vizitatori, despre importanța sănătății, frumuseții și îngrijirii corpului, dar și despre ultimele tendințe în materie de vestimentație și accesorii.

Ce găsim la EXPO:

  •   Consultanță și consultații gratuite;
  •   Demonstrații make-up, hair style, etc;
  •   Workshopuri pe diverse tematici;
  •   Degustări produse de sănătate și frumusețe;
  •   Prezentări  produse și servicii de sănătate și frumusețe;
  •   Produse bio, eco și naturale;
  •   Produse vestimentare și accesorii.
    Program de vizitare :
  1 - 3  Aprilie , V - S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00
     Intrarea este gratuită!
    Prima ediție a acestui eveniment a fost o premieră pentru județul Bihor, fiind primul eveniment de acest gen organizat  la noi în județ.

   

    Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.    

    Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

     Scopul nostru este de a maximiza oportunităţiile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor și oportunităţiilor de sponsorizare.

     Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop crearea unui cadrul propice pentru a interacționa, o conversație la un stand de expoziție poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcție pentru o întreagă industrie. Relațiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competențe în tot ceea reprezintă expoziții și evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

    Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro, www.reclamaoradea.ro

Concursuri :

Formulare de înscriere :

Concurs Make -Up - Health & Beauty Expo Oradea 2016

Concurs Nail Art - Health & Beauty Expo Oradea 2016

   

Comments are closed.