Targ de Sanatate, Produse Bio si Eco, 28 – 30 septembrie, Galeria Comerciala Real 1, Oradea

Targ de Sanatate, Produse Bio si Eco, 28 – 30 septembrie, Galeria Comerciala Real 1, Oradea

Spot - Targ de Sanatate, Produse Bio si Eco, 28 – 30 septembrie, Galeria Comerciala Real 1, Oradea


Professional Advertising & Events  si Galeria Comerciala Real 1, in colaborare cu Asociatia Educatie, Sanatate si Familie   va invita la Targul de Sanatate, Produse Bio, Eco sI Naturale, care va avea loc intre  28-30 Septembrie 2012,  in cadrul Galeriei Comerciale Real 1 din Oradea ( Str. Ogorului Nr.171).

Evenimentul   va transforma timp de trei zile Galeria Comerciala Real 1 – in “cea mai sanatoasa  galerie comerciala”.
Targ de Sanatate
Vizitatorii vor avea parte de  testari gratuite din diverse domenii medicale, produse si consultatii gratuite oferite de specialisti in terapii de medicina alternative( magnetoterapie, deparazitare, reflexoterapie, masaj general, masaj cervical, de relaxare, anticelulitic, hiptnoterapie, psihoterapie, scanare cu biorezonanta, scanare energetica), masurarea indicelui  de grasime,  masurarea tensiunii, masurarea greutatii, nutritie, contolul greutatii,  produse  de frumusete si spa, dar si carti si reviste de specialitate.
Targ de Produse Bio si Naturale
Produsele bio nu lipsesc de la aceste targ: sucuri de Noni organic, fructe de Goji si produse pe baza de Goji, sapunuri din lapte de capra, miere si alte produse apicole, palinca de Sambata, dulciuri de casa, produse cosmetice de la Marea Moarta, cu un continut mare de minerale si vitamine, produse pe baza de aloe vera, produse Life Care, produse Radiant Life Technologies specifice  terapiei comra si holismului,  cipuri contra radiatilor emanate de telefoanele mobile,  produse ortopedice  si incaltaminte fiziologica, dar si incaltaminte din piele naturala.
Targ Eco
In perioada 28 - 30 septembie in cadrul evenimentului Bio & Eco echipa RER Ecologic Service va fi prezenta in cadrul Galeriei Real 1 cu materiale de prezentare si informare a populatiei despre colectarea selectiva si beneficiile pe care aceasta le reprezinta pentru populatie, dar si pentru mediul inconjurator. In cadrul standului de prezentare echipa RER ecologic prezinta iglurile si modul de selectare , dar si mimicarul care transporta materiale rezultate din constructii. Este important sa constientizam cat de important este sa colectam selectiv!
Daca doriti sa protejati mediul inconjurator, sa economisiti materie prima si energie, sa reduceti poluarea aerului si a apei, sa imbunatatiti  conditiile de igiena urbana, sa reduceti costurile de productie si cantitatiile de deseuri ce ajung la depozit - atunci  trebuie doar sa colectati separat hartia, cartonul, plasticul si PET-ul, sticla si aluminiul ( nu este foarte greu, doar trebuie sa ai vointa).
In ceea ce priveste produsele eco, la targ puteti gasi produse eco  din lut si alte materiale ecologice, atat pentru uzul casnic, cat si pentru decorarea locuintei,  sau pentru un cadou special.
La eveniment participa firme din Bihor, Cluj, Covasna, Iasi,  si  Ungaria , care pun la dispozitia vizitatorilor, oferte promotionale, disconturi si mari reduceri de pret  la cea mai buna calitate, dar si consultanta  si consultatii medicale gratuite .
Din ce in ce mai multi oameni in jurul nostru sufera de diverse afectiuni, dar cu ajutorul unui stil de viata echilibrat, o nutrite interna si externa corecta, bazata  pe cele mai noi concepte, te vei putea bucura de o batranete fericita alaturi de copiii si nepotii tai.
Programul targului:
vineri  28 septembrie  si sambata 29 septembrie – orele 09:00 – 20:00 
duminica  30 septembrie  intre  orele 08.00- 18.00
Activitati:
Sambata - Inscrieri Agentia Ella Mode  cursuri de manechine si fotomodele pentru copii si adolescenti;
              -  18.30- 20.30 - Workshop de nutritie si frumusete
               - Testari gratuite
              - Consultatii si consiliere gratuita 
Duminica- Inscrieri Agentia Ella Mode  cursuri de manechine si fotomodele pentru copii si adolescenti;
                  -  10.30- 12.30 - Workshop de nutritie 
                 - 12.30 - 17.00- Expunere produse bio si eco - copiii si insotitorii lor de la Centrul de Plasament din Ineu.
                 - Testari gratuite
                - Consultatii si consiliere gratuita 
Standurile sunt pozitionate atat pe holul principal, cat si pe cel secundar, iar intrarea  este  gratuita.
Eveniment organizat de Professional Advertising & Events si Galeria Comerciala Real 1.
Multumiri RER Ecologic pentru premiile acordate copiilor de la Centrul de Plasament din Ineu, care au fost prezenti in 29 septembrie la Targul Eco de la Galeria Real. Copiii au expus produsele eco realizate de ei in cadrul standului din Galeriei Real. RER a premiat acesti copii si deasemenea i-a invatat despre deşeurile menajere,care trebuie aruncate în pubelele cu capac negru, în vreme ce containerele cu capac galben sa le foloseasca pentru deşeurilor reciclabile, adică hârtie, carton, plastic, PET-uri, doze de aluminiu.

 

Comments are closed.